BEMUTATKOZÁS

Házunk, kertünk, teraszunk árnyékolására csodálatos technikai megoldások léteznek és elérhetőek árkategóriákban. A rengeteg forgalmazó cég számtalan anyagból és különféle stílusokban teszi elérhetővé a termékeket: karnisokat, pliszé árnyékolókat és egyéb függönyöket, redőnyöket, reluxákat, napellenzőket, rolókat.

Én abban tudok segíteni, hogy ismerem az árnyékolástechnika gyártók termékeit. Azoknak paramétereit, tulajdonságát, szerelési követelményét. Ha felmérek egy teraszt, rögtön tudom, hogy milyen árnyékolási megoldások jöhetnek szóba. Egy ablakra milyen típusú reluxa vagy redőny szerelhető, és azt is, hogy mi az, ami nem oda való. Felmérem a helyszínt, az ügyfél kívánsága szerint megtervezem az árnyékolás technikákat, megrendelem a termékeket és fel is szerelem azokat, készen átadva az ügyfélnek.

Knauer György vagyok, a Balaton mellett nőttem, két gyerekes családapa. Az a választott feladatom, hogy ablakokat, teraszokat öltöztetek.  A termékek, amelyeket beépítek, megvédik a lakásokat, teraszokat a túlzott napsütéstől és azok káros hatásaitól.

Több, mint tíz éve foglalkozom árnyékolástechnikával, ha kérdése van keressen a Kapcsolat menü pont alatt található elérhetőségeimen.

Knauer György