SZOLGÁLTATÁSAINK

Munkafolyamat

Amikor egy érdeklődő jelentkezik, hogy megoldást szeretne ablakai vagy terasza árnyékolására, legyen az ház, iroda vagy üzlet, először időpontot egyeztetünk.

Kimegyek a helyszínre, felmérem a lehetőségeket és olyan mintákat mutatok, amelyek passzolnak stílusban, árfekvésben a helyszínhez. A technikai lehetőségekre is odafigyelek, mert azok korlátozhatják a fantáziát.

Ha megvan, hogy mit szeretne az ügyfél, méretet veszek, megrendelem a termékeket. Majd a szállítást követően a helyszínen össze szerelem a termékeket, ha kell kollégáim segítségével.

Szerelés

A megrendelt árnyékoló termékek szerelését magunk végezzük a helyszínen, legyen az pliszéfüggöny, reluxa, karnis, redőny vagy könyökkaros árnyékoló. Garanciát vállalunk a munkánkért. A környezetre vigyázunk, a csomagolóanyagokat elszállítjuk és tiszta, rendezett környezetet hagyunk magunk után.

Felmérés

Kimegyek a helyszínre és felmérem az ablakot, teraszt, bejáratot, hogy pontosan azt szállíthassuk ami oda való.
Anyagmintákat, színmintákat viszek megmutatni azokról a termékekről amik szóba jöhetnek a telefonos egyeztetésnél. És rengeteg ötletet is, ami másoknál már bevált.